Coronavirus

UPDATE 16-03-2020: in elk geval tot 6 april zullen er geen face to face afspraken meer plaatsvinden. Alle afspraken zullen ofwel telefonisch plaatsvinden (als dat mogelijk is) ofwel verzet worden.

In het kader van de berichtgeving van het RIVM en de GGD over het Coronavirus heb ik besloten tot de volgende maatregelen ter preventie van jou als cliƫnt en mij als hulpverlener. Ik wil je vragen om niet naar de praktijk te komen indien je:

  • veel hoest, verkouden bent of een loopneus hebt
  • in een ‘Coronagebied’ bent geweest (o.a. Noord-ItaliĆ« en Noord-Brabant)
  • contact hebt gehad met iemand die daar is geweest
  • in contact bent geweest met iemand waarvan is vastgesteld dat hij of zij besmet is met het Coronavirus

Je mag me op de hoogte brengen van bovenstaande door te bellen (0644189356) of een bericht te sturen via het portaal. We kunnen dan samen bepalen wanneer er weer afspraken kunnen plaatsvinden.

Verder bied ik de mogelijkheid aan om face-to-face afspraken te vervangen voor een telefonisch contact. Deze mogelijkheid bied ik ook als bovenstaande niet aan de orde is, maar als je zelf liever niet naar de praktijk komt. Dit zal over het algemeen geen volledige sessie zijn (en EMDR kan sowieso niet plaatsvinden uiteraard), maar biedt wel de mogelijkheid om contact te houden. Als je wel naar de praktijk wilt komen, maar niet in de wachtruimte wilt wachten, dan kun je me dat laten weten. Je zou in dat geval buiten het gebouw kunnen wachten (eventueel in je auto) en dan kan ik je bellen zodra je aan de beurt bent. Dan kun je direct doorlopen naar de praktijkruimte.

Bij binnenkomst en afscheid geven we elkaar (voorlopig) geen hand meer.